O-løb og Skanderuplege

Endnu engang skulle det vise sig, at vejrforudsigelserne ikke altid holder stik, og de udskudte Skanderuplege måtte afbrydes efter en halv time, da et uventet regnvejr bevægede sig ind over lejren, og gav en ufrivillig pause til alle. I stedet var der tid til at få fyldt slik- og slush-ice depoterne op.

Højdepunktet til frokost var udnævnelsen af dagens krammerbamser, som var et populært valg; nemlig Jonas og Adesh. Til den daglige rengøring var der igen nye værelser, som overraskede med deres rengøringsstandarder, og efterfølgende var det tid til årets O-løb. O-løb betyder også årets lejrquiz som quiz-mester Mads Andersen er pennefører på. Her er det vigtigt at være opdateret på bl.a. lederforhold, affaldssortering, skaklejrens indretning og alternativ skakviden. Årets rute var planlagt med kyndig hånd af Nicolai Brondt, og sikrede en smuk tur i det lokale landskab, hvor alle hold blev rystet ekstra godt sammen og holdlederen stod i spidsen for den gode stemning.

Om aftenen stod det på hotdog og saftevand – og efter aftensmaden klarede vejret for alvor op, og de resterende Skanderuplege kunne afvikles i den skønneste aftensol, der efterfølgende blev suppleret med fællesbål og snobrød. Endnu en god dag på lejren lakkede mod enden.

Bookmark permalink.

Et Svar til O-løb og Skanderuplege

Leave a Reply