‘Hverdagen’ melder sig

Rutinerne begynder så småt at melde sit indtog på lejren. Fokusset er nu mindre på usikkerheden om kommende aktivitet eller tidspunkt for selvsamme; hvilket giver overskud blandt deltagerne til at nyde lejrens gode stemning og spontane aktiviteter indendørs og udendørs.

Formiddagen bød på en ny runde undervisning og lejrturnering, hvor de tillærte tips og tricks afprøves i praksis med succes!

Ved frokost var der klapsalver, da den sidste leder blev præsenteret: Stormester Jonas Bjerre var i nattens løb kommet direkte fra Dubai, hvor han var med til at vinde en stor international holdturnering (Global Chess League), og er nu klar til at give gode oplevelser til lejrdeltagerne og undervisning til elite-gruppen.

Skanderuplegene så blandt andet spænding på rundboldbanen; her spilles der på tid frem for antal ‘døde’. Holdet med flest point (antal passager gennem banen) render med de to matchpoint; to af disse fandt i sidste øjeblik ny ejermand, da en sen homerun sikrede triumfen ved pointoptællingen. Dagens aktivitet, hvor vi afvikler en ny aktivitet hver dag, stod i dag på dyst om at pakke et skakspil væk på en fjollet måde, når brikkerne enkeltvist skulle løbes hen til et nyt bord for dernæst at forsøge at kaste brikken i en kop. Hvis kastet mislykkedes (efter tre forsøg), måtte man tilbage med brikken og lade en holdkammerat give sig i kast med en nyt forsøg. To hold løb samtidigt med hver deres brikker og sejren vil gå til det første hold, der fik alle brikkerne i kopperne. Dette gav intense afslutninger, hvor holdånden og den gode attitude til opmuntringer og fejringer af holdkammerater blev tydelig!

Tirsdag aften bød på babyskak, hvor deltagerne blev fordelt i 50 par. Parrene blev sammensat, så E-gruppe-spillere fik en makker fra elite-gruppen, D-gruppen fik fra A og C-gruppen blev parret med B. Som par ville man spille fem kampe mod andre par, hvor man måtte give de brikker, som man slog hos modstanderen, til sin makker, hvorefter makkeren kunne bruge disse brikker på sit eget bræt. Efter indledende gruppespil blev finalerne afviklet i fællessalen. Og minsandten om Daniel Tuk Jarlskov ikke gentog triumfen fra i går (sejr i kykskak); i dag med stor hjælp fra først Amanda og dernæst Sara Trier. Stor ære havde Adam og Johannes også af finaledeltagelsen!

Onsdag ser vi blandt andet frem til aftenarrangementet, hvor forældre er velkomne til at besøge os, når den traditionsrige simultan mod lederne løber af stablen fra kl. 19.

Bookmark permalink.

Leave a Reply