Tilmelding til Skaksommerlejren 2021

Skaksommerlejren 2021 – en forrygende åbning på sommerferien!

Efter et års pause håber vi at kunne genoptage den traditionsrige og efterspurgte skaklejr. Det har vi glædes os afsindigt til. Vi vil så vidt muligt afholde lejren, som vi plejer, men visse forbehold er dog nødvendige, da vi står i en helt særlig situation i år. Derfor læs de coronarelaterede forhold grundigt igennem, så du er klar på betingelserne for deltagelse og evt. aflysning/lukning af lejren i år.

Corona:
Lejren har max plads til 80 deltagere i år pga. det gældende forsamlingsforbud, hvor der også skal være plads til ledere og køkkencrew. Derudover stiller vi en række krav for at kunne reducere risikoen for evt. smitteudbrud mest muligt. Derfor skal alle deltagere kunne fremvise en negativ PCR-test, der maksimalt er 48 timer gammel, ved ankomsten til lejren. Det er ikke muligt at deltage i lejren uden denne.
Samme krav stilles til samtlige ledere på lejren.

Du må ikke møde op, hvis du har symptomer.  

Et smitteudbrud vil med stor sandsynlighed betyde at lejren ville skulle lukkes ned. Er det tilfældet efter lejren er påbegyndt, vil man ikke kunne regne med at få tilbagebetalt sit deltagergebyr, da skaksommerlejren ikke råder over så stort et finansielt råderum. Vi håber på forståelse herfor, da lejrens eksistens fremover er afhængig af, at alle vil tage et fælles ansvar for lejrens særlige situation i år.  

Vi kender ikke på nuværende tidspunkt de gældende retningslinjer for lejrens afholdelse, men vil selvfølgelige følge alle de gældende coronaretningslinjer og –restriktioner, herunder evt. test og øget rengøring på lejren. Der kan derfor også opstå uforudsete situationer eller ændringer i restriktioner, der medfører ændringer i forhold til lejren. Aflyses lejren fra arrangørernes side før d. 25. juni får alle deltagere sine penge retur.

Afbud efter 1. juni 2021 og frem til 25. juni fratrækkes administrationsgebyr på 200,- kr. pr. deltager, medmindre afbud skyldes, at man er coronapositiv eller nær kontakt til en coronapositiv. I disse tilfælde tilbagebetales hele beløbet.

Afbud efter d. 25. juni: deltagergebyr tilbagebetales ikke. Heller ikke hvis det skyldes en coronarelateret årsag. 


Der vil i år ikke været åbent for forældrebesøg, og der vil kun være adgang for forældre til lejren i særlige tilfælde.  

Tid og sted:

Fra søndag d. 4. juli til lørdag d. 10. juli afholdes der en uforglemmelig skaksommerlejr – på den nyrenoverede Skanderup Efterskole lidt uden for Kolding

Fællesrejse:

Fællestransport foregår ved, at der vil sidde en leder i en fællesafgang fra København og retur i en angiven vogn, men tog- og pladsbillet skal man selv sørge for at købe. Mere info følger.

Deltagere, der ankommer med tog til Lunderskov station sørger vi for bliver transporteret til lejren og ligeså retur i forbindelse med hjemrejsen.

Deltagere:

Lejren er for alle skakspillere, øvet som helt nybegynder, mellem 8 og 20 år

Ligeså lægger vi stor vægt på, at alle deltager på HELE lejren – også den sidste dag, hvor der uddeles præmier og de eftertragtede priser. Det har således afgørende betydning for vores fremtidige muligheder for at opretholde lejren i de nuværende rammer og form, at alle bidrager til den fælles rengøring til sidst.

Program:

Programmet indeholder som sædvanlig et stort udbud af aktiviteter, fra fodbold og lejrturnering til undervisning og kykskak, og en af lejrens sidste dage afholder vi en skak-hygge-dag med flere forskellige sociale aktiviteter.

Skaklige profiler:

Som sædvanlig har lejren en række skaklige profiler med, der i løbet af ugen vil dele ud af deres store viden, og give prøver på deres evner – også på fodboldbanen.

Tilmelding:

Tilmeldingen åbnes onsdag 28. april kl. 17.00 her på hjemmesiden, hvor der også er nærmere info omkring betaling og deadlines.

Du kan desuden følge med i deltagerlisten for at se, hvem der allerede har tilmeldt sig.

Deadline for tilmelding og betaling: 20. juni.

Vi anbefaler dog at være hurtig ude, da der visse år, har været udsolgt inden for ganske få dage. Bemærk: Det er tidspunktet for, hvornår betalingen er modtaget og registreret hos os, der afgør rækkefølgen i tilfælde af venteliste.

Skaklejren har plads til max. 80 deltagere. Herefter er det muligt at komme på en venteliste.

Pris: 1700 kr.
Der ydes ikke søskenderabat i år, da der er ekstraudgifter i år pga. corona-situationen.

Overnatning og forplejning:

Man bor på to-, tre- eller firemandsværelser og der vil blive sørget for en varieret, lækker og sund bespisning!

Medbring:

Lagen og sovepose/dyne, sportstøj, håndklæde, toiletsager, lommepenge, skriveredskaber og godt humør.

Under lejren vil hjemmesiden dagligt blive opdateret med billeder, videoer, resultater og beretninger om stort og småt fra Danmarks bedste skaklejr!

Ønsker man ikke, at der tages billeder eller videoer af sit barn, så giv besked ved tilmeldingen.

Bookmark permalink.

Leave a Reply