En følelse af fællesskab

Endnu en dag medfører endnu en morgen, hvor energifyldte børn kan løbe rundt og lege udenfor, mens lederne står med søvnige øjne og en kop kaffe i højre hånd. Som om de ikke havde nok energi i forvejen, så sørgede en god morgenmad i hvert fald for, at de var klar til dagen.

Ledernes kaffe var begyndt at virke, og klokken 09 var lejrens teorilokaler fyldt med entusiastiske og engagerede elever, der var klar til at lære som aldrig før. Da klokken slog 10 var det for de fleste tid til lejr-turnering, men for tre udvalgte ledere var det tid til shopping! Det er nemlig sådan, at onsdag byder på fodbold-landskamp mellem Danmark og England, og det skal selvfølgelig fejres. Så lederne måtte ud og købe både mad, ansigtsmaling, balloner, flag og meget mere, så følelsen af fællesskab på Skanderup kan mærkes hele vejen til Stadionet Wembley i England, hvor danskerne spiller på udebane.

Følelsen af fællesskab kan ikke kun mærkes i morgen. Den kunne bestemt også mærkes til Skanderup legene, hvor holdene var rigtig gode til at heppe på- og hjælpe hinanden. Vi er virkelig glade for at se, hvor gode børnene er til at støtte op om hinanden. Et af holdene havde endda et kampråb, “1, 3, 5, 8, vi kan ikke finde ud af noget!” På leder-holdet synes vi umiddelbart dog godt, at det kampråb kunne bruge noget finpudsning.

Dagens aktivitet var kykskak. Det var et langt og sejt event, hvor sejren gik til Karl Emil!

Om aftenen blev der varmet op til Danmarks landskamp med landskampen mellem Spanien og Italien, der forhåbentligt kommer til at afgøre, hvem Danmark kommer til at spille mod i finalen (lad os håbe, at vi ikke får jinxet noget).

Bookmark permalink.

Leave a Reply