Status for Skaklejren i forhold til Corona

Vi har modtaget henvendelser om afholdelse af Skaklejren til sommer. Vi er rigtig glade for tilkendegivelserne om, at I håber, at lejren bliver til noget, så en masse seje skakspillere kan have en super uge sammen til sommer.

Vi forstår naturligvis også spørgsmål, om lejren bliver aflyst pga. Corona. Vi er selv meget i tvivl og ville ønske, at vi kunne give et klart svar på nuværende tidspunkt. Regeringen meldte ud, at store forsamlinger vil være forbudt til og med august. Ligesom forlystelsessteder, enkelte koncerter og folk der planlægger sommerbryllupper er vi spændt på at få defineret “store forsamlinger”. Som vi forstår det, vil der komme opdaterede anbefalinger/regler i primo maj. Det er vores plan at afvente den udmelding og se hvilken beslutning, der kan træffes på den baggrund. Udover størrelsen på ”store forsamlinger” er vi interesseret i de eventuelle opdaterede sundhedsfaglige anbefalinger/påbud, da visse krav kan gøre lejren praktisk umulig at afholde. 

Ideen med at afvente vores beslutning er at holde liv i muligheden for at afholde lejren i år. Vi ved, at det ikke er optimalt, at der kommer en relativ sen afklaring, om Skaklejren afholdes. Det er dog en ekstraordinær sommer, hvor mange andre planer nok også er usikre, og vi håber derfor, at der er forståelse for vores fremgangsmåde.

For nogle år tilbage indførte vi et gebyr ved afbud til Skaklejren. Det skyldes de omkostninger vi har og fordi vi har brug for at vide, at tilmeldingerne er alvorlige, da vi har behov for et vis deltagergrundlag før Skaklejren kan afholdes. Indtil der er en afklaring om Skaklejrens afholdelse, vil vi dog ikke afkræve gebyr for afbud, fordi folk kan have behov for afklaring tidligere end vi kan give det eller have utryghed omkring Corona.

For at give lidt mere plads på lejren, har vi besluttet at ændre det maximale deltagerantal fra 110 til 100, hvilket betyder, at der i skrivende stund kun er 6 ledige pladser tilbage.

Bookmark permalink.

4 Svar til Status for Skaklejren i forhold til Corona

Leave a Reply