Aflysning af skaksommerlejr

Kære deltagere og forældre

Efter svære overvejelser har vi desværre fundet det nødvendigt at aflyse årets skaksommerlejr. Med Regeringens seneste udmelding om, at forsamlingsforbuddet i bedste fald kan forhøjes til 50 fra d. 8. juni, virker det ikke særlig realistisk, at vi kan afholde en lejr med over 100 personer mindre end 4 uger efter.

Det er en omskiftelig tid, og vi kan jo ikke udelukke, at der efterfølgende laves en særaftale om visse sommeraktiviteter, der ville gøre lejren mulig i teorien. Men selv i den tænkte situation er der for mange usikkerhedspunkter, som kan vanskeliggøre en gennemførelse af lejren, og som i værste fald stiller os i en situation, hvor der skal træffes flere sundhedsfaglige beslutninger, som vi ikke mener, vi har kompetencerne til. Derudover ville der formentlig skulle indføres en række restriktioner, der vil kræve ekstra lederressourcer, og som samtidig vil fjerne en vigtig del af lejren, som handler om social samvær.

Vi er meget ærgerlige over, at vi må aflyse lejren men håber, at der er forståelse for vores beslutning.
Vi har dog en god nyhed, da vi allerede har indgået aftale med Skanderup Efterskole for Skaksommerlejren 2021, der afholdes fra søndag d. 4. juli til lørdag d. 10. juli 2021, så sæt endelig X i kalenderen, og så håber vi, at vi ses til næste skaksommerlejr.

Med venlig hilsen
Lederteamet for skaksommerlejr 

Bookmark permalink.

Leave a Reply