Lejrens sidste dage

Efter et “knebent” ledernederlag på onsdagens simultan straffede vejrguderne lejrdeltagerne og sendte en byge af regn over lejren det meste af torsdagen, hvilket betød, at dagens program måtte gentænkes. Det betød at O-løbet blev udskudt og teori og lejrturneringen i stedet blev afsluttet. Aftenens skakparty blev dog stadig gennemført – og selv om der både var limbo og stopdans på programmet, så var der ingen tvivl om, at der var efterspørgsel på brætterne i festsalen 😉 Aftenen blev afsluttet med en gang hjemmelavet frugtsalat, som forsvandt ret hurtigt.

Skak og dans i én skøn forening
Aftenens foto-booth var dog populær

Hæsblæsende udeprogram

Fredag var vejret vendt – og det betød et langt og aktivt udeprogram. Dagen startede med O-løb, hvor der bl.a. blev taget kreative holdfotos, og over middag stod det på de afsluttende kampe i Skanderuplegene. Der var spænding til det sidste – og der måtte en omkamp mellem “De brækkede bønder” og “Vi slår jer en passant” før førstepladsen endelig kunne afgøres. Det blev “Vi slår jer en passant”, der afgjorde sejren i en ekstraordinær fodboldkamp.

Derpå var der lederfodbold – og selv om deltagerne havde været gennem et fysisk hårdt program – lykkedes det dem alligevel at hive et par point hjem mod de ellers topmotiverede ledere, der i år havde hentet stjernespilleren og køkkenentusiasten Simon med ind på holdet.

Sidste kamp i lederfodbold – alle er med!

Dagen blev afsluttet med en hyggelig grillaften og bålhygge – en tradition, som vist er kommet for at blive – og der blev råhygget til langt ud på aftenen.

Rengøring og præmieuddeling

Lejrens sidste dag er både vemodens dag, hårdt arbejde og en hyldest til de mange flotte præstationer i løbet af ugen.
Rengøringen forløb i år eksemplarisk, hvor der var stor opbakning fra flere forældre, hvilket betød at det blev udført med stor effektivitet. En stor tak skal lyde fra arrangørerne til de forældre, der gang på gang stiller op!

Efter det sidste måltid var indtaget, var det tid til den årlige præmieoverrækkelse, der som altid er en festlig fejring af de flotte resultater, men også en anerkendelse af nogle af de deltagere, som har gjort sig særlig bemærket. Blandt de talrige priser – er flere klassikere, heriblandt årets Big Daddy pris, der i år gik til Asbjørn Schack.
STORT tillykke til alle de mange præmiedeltagere!
Alle resultater kan ses under “Resultater”.

Tilbage er blot at sige TUSIND TAK for endnu en fantastik lejr – det har været helt forrygende – og vi glæder os allerede til, at vi ses igen næste år i uge 28. Rigtig god sommer til alle!

Bookmark permalink.

Leave a Reply