Festen er slut! (Næsten)

grove

Leder Grove underviser i kunsten at stable brugte tallerkner

Så blev det fredag og mangt og meget fandt en afgørelse på lejrens sidste dag. Først og fremmest Lejrturneringen, som i alle grupper endte med uhyre tætte opløb efter flere imponerende slutspurter. Som man kan se under resultater endte det med flere delte pladser i toppen af tabellerne.

Efter frokosten, hvor dagens tre fødselarer, Jonas og Rasmus Falkenberg samt Sophus M. Møller, blev fejret på behørig vis med sang og ”instrumenter” (guitar, trompet og tromme), blev de sidste omgange af Tjelelegene også afviklet. Det skete med de faste ingredienser rundbold, fodbold og dagens aktivitet, som hos de ældste var sækkeløb (som der selvfølgelig kommer billeder af på sitet). Dagens sidste teoritimer blev også afviklet, efter forlydende med forskellige underholdende indslag fra underviserne, som f.eks. simultan, der nok kostede lidt is her og der fra lederside. Bordtennisturneringen var også nået frem til finalen, som blev spillet mellem fødselaren Sophus og Alexander Jessen, og som sidstnævnte vandt.

Derefter var det tid til aftensmaden, som var rykket en halv time frem for at der kunne blive tid til dagens store højdepunkt: lederfodbolden! I løbet af ugen havde interesserede tilmeldt sig og holdene var derfor lavet på forhånd. Konceptet var det traditionelle: nede på fodboldbanen spiller lederne hele tiden mod et nyt hold. Lederne i de nye røde Tjeletrøjer. Vejret var perfekt: en lun aftenstund med en delvis solbeskinnet bane. Godt hjulpet af ledernes lille men trofaste fanskare, der bl.a. kom med opmuntrende tilråb som ”Lederne er lækre!”, blev det allerførste mål (selvfølgelig) scoret af lederne. I kampens anden halvleg måtte lederne dog beklageligvis se en af deres mange stjernespillere, Bjørn Ochsner, forlade banen efter et sammenstød. Lederne kæmpede videre, men trods en mindre omorganisering, lykkedes det ikke at stabilisere holdet, som derfor tabte. Til gengæld blev andre kampe vundet, to af dem efter straffesparkskonkurrence. Træfsikkerheden i denne disciplin var imponerende høj blandt lederne og da Mikkel ”Neuer” Clausen i målet samtidig havde en af sine gode dage, må man konstatere at skal lederne besejres, så skal det være i ordinær spilletid.

Lederjubel

En af ledernes mange jubelscener

Det lykkedes dog faktisk yderligere et hold at vinde over lederne, som dog samlet set kunne lade sig hylde som samlet vinder med 4-2. At flere ledere efter kampen var tydeligt mærkede af strabadserne, var prisen for (samlet set) at vinde den prestigefyldte ”El Clásico”. Traditionen tro udbrød der efter fodboldkampen en vandkamp på tilskuerpladserne der bredte sig til banen.

ledersamling

Et (næsten) komplet lederteam lørdag aften

En festlig afslutning, men helt slut var (og er) det nu ikke, for der var selvfølgelig også aftenkaffe, og igen havde køkkenteamet Sisse Jeppesen, Lisa Havshøj, Rita Lyng-Petersen, Nanna Louise Neesgaard samt MT kreeret en lækker frugtsalat.

Således sluttede Skaklejrens sidste dag. Festen er slut! Og dog, for i morgen efter morgenmaden, rengøringen (!) og frokosten følger så sidste højdepunkt: afslutning med præmieuddeling. Præmiemodtagerne samt modtagerne af rækken af ”Årets …priser” vil til sin tid kunne læses her på sitet. Og hermed slutter sidste bulletin fra Skaklejren. Tak til læserne for at følge med i årets udgave af Skaklejren!

Bookmark permalink.

Et Svar til Festen er slut! (Næsten)

Leave a Reply