O-løb og lejrhygge

Torsdagen er altid speciel på skaklejren. Den startede normalt ud med teoriundervisning og lejrturnering, og ved frokosttid blev der fundet nye krammebamser: “Daniel Tuk og Iðunn. Der blev udforsket i nye teknikker til at vinde rengøringspræmierne, hvor de bedste værelser havde fået inspiration ved at udforske hvad tidligere vindere har gjort, og andre har udover at gøre deres værelser helt rene hjulpet lederne på anden vis. 

Derefter blev det efterhånden legendariske O-løb afviklet, hvor lejrdeltagerne fik muligheden for at blive mere fortrolig med lokalområdet, mens der blev dystet i straffespark, vand-pong, æggetransport, stigegolf, skakopgaver samt det obligatoriske holdfoto. Sidst, men ikke mindst, skulle alle hold besvare den store O-løbsquiz med ikke mindre end 59 spørgsmål omhandlende alt fra skak til kommunalpolitik. Det var utrolig tæt, og det hele blev afgjort på quizspørgsmålet om, hvilke af lederne der har været model. Det vidste holdet Asgreen, der med det yderste af neglene gik sejrrigt ud af dysten. 

Kl. 17 brød solen igennem skyerne og lejrhyggeaftenen kunne begynde. Først med pulled pork burger og hjemmelavede pølsehorn på terrassen. Derefter var der både gang i skakcaféen hvor der både blev spillet skakpartier på under 1 minut og mere fornuftig skak hvor man også må bruge hovedet. Der var også fotoboksen med mulighed for at lægge den nye mode, limbodans og bålhygge med skumfiduser og snobrød, der enten var sort eller rå dej. Andre valgte at udnytte fritiden på fodboldbanen, basketbanen, bordtennisbordet eller med alternative brætspil som f.eks. klassikeren “Varulv”. 

Bookmark permalink.

Leave a Reply