Ledersimultan og midtvejsstatus

Lejren rider på en bølge af god stemning og sammenhold; som ledere kan vi kun beundre deltagernes sammenhold under alle lejraktiviteterne samt opmærksomhed på hinanden og lejrmottoet “Alle skal have en god lejr!”.
Ved frokost blev de pæneste værelser efter rengøring belønnet, mens krammebamserne fandt nye ejere i form af Liva og Asger.
Eftermiddagen bød på intense opgør i de indledende gruppespil af Skanderuplegene, hvor alle hold kæmpede for plads i den store finale fredag. Som de foregående dage var alle opgørene tætte. Da røgen lettede, kunne Cort og Mørkøv fejre finaledeltagelsen.
Aftensmaden bragte en stor – og meget velfortjent(!) – tak til køkkenet, da aftensmaden var piftet op med hjemmelavede pølsehorn!
Efterfølgende fik lejren besøg af forældre, da det blev tid til den store leder-simultan. Her lykkedes det Vincent, Karl Emil, Leia, Robert, Simon, Lukas, Johannes S.N., Sarah, Kathrine, Vitus B.M. og Villads samt Iðunn at vinde, mens Patrick, Vuk, Yehor og John holdt remis mod de store ledere med det yderste af neglene 😏

Bookmark permalink.

2 Svar til Ledersimultan og midtvejsstatus

Leave a Reply