En dag fyldt med overraskelser

Mandag bød på alt det sædvanlige (for de lejrerfarne) og en masse nyt (for debutanterne), da de blev inddelt i teorigrupper og lejrhold, fik taget hul på undervisning og lejrturneringen samt Skanderuplegene!
Skaktræningen gik med både fælles gennemgang og skakopgaver, mens lejrturneringen gav mulighed for at få den sidste skakmæssige nervøsitet ud af kroppen.

Efter frokost kunne vi alle fornøje os med fodbold, rundbold, holdlynskak og hockey (dagens aktivitet [skifter hver dag]), hvor holdnavnene i år selvfølgelig er inspireret af den danske tourstart.
Rundboldkampene fik ekstra publikum, da de to “skaklejrveteraner” GM Jonas Bjerre og Adesh Easwaralingam besøgte lejren. Jonas slog pjalterne sammen med GM Mads Andersen og inviterede lejrdeltagerne til tre velbesøgte lynskak-simultaner; en dyst mod 40% af det danske OL-landshold, som lejrdeltagerne kom meget hæderligt fra! Mandagen var ikke færdig med at levere overraskelser til deltagerne, da kykskak stod på aftenprogrammet – her var konceptet, at spillereglerne blev ændret undervejs med spøjse oplevelser og resultater til følge. Bedst til at navigere i det usikre farvand viste sig at være Kristian Burgaard, der vandt finalen over Karl Emil. Vi takker af for en oplevelsesrig mandag og ser med længsel (og en smule træthed) frem til tirsdagen, hvor rutinerne begynder at indfinde sig.

Bookmark permalink.

Leave a Reply