Rengøring, præmier, farvel – og måske på gensyn

Tiden flyver afsted, når man er i godt selskab og før vi har set os om, er det blevet søndag igen – og dermed lejrens sidste dag. Her står det på den sædvanlige pakning, oprydning og rengøring. Heldigvis havde 8 seje forældre meldt sig til tjansen som arbejdskaptajn for en flok trætte børn, der hev de sidste reserver frem. Hvert år er det en hård dag for alle. Derfor er det dejligt, at der er opbakning udefra, men også at der er mange deltagere, som også gerne vil tage deres ekstra del af det lidt “sure slid”. 

Efter en velfortjent frokost var det tid til præmieoverrækkelser. I år præsenteret på en lidt anderledes måde end sædvanligt og som kan genses her. Her kan man se alle årets seje vindere – og de mange præstationer, som store og små har leveret i år. 

Og så finder man også her årets nye Tjele sang – tjek den ud – den er for sej 🙂

Årets Tjelelege blev vundet af De Sorte Seje Springere (yngste hold) og Kalkun for the win! (ældste hold). Stort tillykke til dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage er blot at sige tak for endnu en forrygende lejr – det er som altid en fornøjelse at møde så mange skakentusiastiske børn i en hel uge 🙂
Husk at hele ugens billeder og videoer kan ses på vores facebookside!

Vi ses forhåbentlig næste år igen!

 

 

 
Bookmark permalink.

Et Svar til Rengøring, præmier, farvel – og måske på gensyn

  1. Carsten siger

    Noget nyt om hvornår man kan tilmelde sig dette års skaklejr?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.