Kykskak, afgørelse i lejrturneringen og Tjelelege – samt lederfodbold

Så begynder lejren at lakke mod enden. Fredag aften blev den traditionsrige kykskak-turnering afholdt, hvor både himmel og helvede kom i bevægelse under sikker ledelse af englen aka Marie Frank og djævlen aka Kim Skaaning. Nogen var endda af den opfattelse, at underholdningen og musikken i helvede var langt bedre end i himmelen, men alligvel blev der dog fightet intenst for at nå op i den eftertragtede himmel – og dermed kykskakfinalen. 

Nogle sejre var særlig sødmefulde og der blev udført en særlig vinderdans af Lukas Iskos. Til sidst sad to finalister tilbage: Simon Hansen og Jacob Foged Christensen, der indledte finalen med en “stratego” intro – det kommer der nogle interessante stillinger ud af………efter en ren gyserfinale med to flagture – trak Jacob det længste strå og kunne kalde sig kykskakmester på årets lejr. 

 

Og så blev det endelig lørdag med lejrens sidste teoritimer, de sidste partier i lejrturneringen, en lækker hotdog station til frokost samt de afgørende opgør i Tjelelegene! Alt dette har selvfølgelig været ren optakt til det vigtige lederfodbold om aftenen. 😀

Trods trist vejr først på dagen, så har deltagerne hygget sig hen ad dagen, bl.a. Med flødeboller om eftermiddagen i lejren sidste teori, og så var alle ellers klar til at få afsluttet Tjelelegene, hvor dagens disciplin blev særlig vigtig hos de yngste. Her var der topopgør mellem De Sorte Seje Springere og De Springende Hvide Springere, og dagens disciplin blev afgørende for slutresultatet, som De Sorte Seje Springere endte med at vinde. De “lede” ledere IM Bjørn Ochsner og GM Mads Andersen stod klar til at blive straffet med vandkast efter hård teori og bank i simultan tidligere på ugen, og selvom man er stormester, så er det ikke altid lige sjovt at få kastet en våd skumgummibold i hovedet. 😉 Men en populær disciplin blandt de yngste, og der indløb da også klager fra de ældste over, at de vandkast ikke fandtes, da de var yngre på lejren. 

Blandt de ældste deltagere clashede Kalkun for the Win med Abekompagniet, som måtte se sig besejrede i alt andet end dagens aktivitet (Ultimate). Tillykke til de seje vindere og godt kæmpet blandt alle de andre hold!

Efter aftensmaden var ledere og deltagere klar til at uddele prygl, og her endte første kamp mod deltagere i et ærgerligt nederlag til lederteamet! Til gengæld kom de stærkt igen under straffesparkskonkurrencen mod det næste hold, og derefter begyndte sejrene at rulle ind. Til sidst nåede mange ledere at smutte usete tilbage til skolens, mens enkelte endte i vandkrig med de sidste fodboldglade deltagere!!! En hyggelig tradition, men det våde tøj blev hurtigt skiftet ud!

En fantastisk lejr er ved at nærme sig sin slutning, selvom vi stadig har den sidste dag til gode. 😀

Husk, at man kan se en masse billeder fra lejren på vores facebookside.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.