Crew

På denne side finder du korte præsentationer af crewet*. Der vil løbende komme tilføjelser.

* Der indhentes børneattest på alle i crewet.


Arrangørerne

FM Mads Boe

Mads er 50 år, bor i Tilst ved Århus og arbejder i FK Distribution med ansvar for reklameomdeling. Mads er gift med Kamila og har 2 børn, hvor den ældste, Filip på 15, er en meget aktiv skakspiller.

I hans yngre år var han først lejrdeltager på Tranum, Sahl og Tjele skaklejrene. Sidenhen leder de samme steder. Skaksommerlejren bliver lejr nummer 21 som leder.

Mads har vundet DM i holdskak 5 gange, DM i lyn 2 gange og DM i hurtigskak. Har før ligget på pænt over 2400, men holder til på omkring 2300 nu om dage.

Siden januar 2012 har Mads været ansat af DSU som ungdomslandstræner, og beskæftiger sig derfor dagligt med talentudvikling af de bedste danske ungdomsspillere. Siden 2016 er Mads også redaktør på hjemmesiden skak.dk

Lene Wul

Lene er 49 år, bor i Kolding og er uddannet historiker. Hun er ansat ved Kolding Stadsarkiv, som hun er leder af. Lene er gift med Matteo, som er fra Sicilien, og har 2 børn, som begge har deltaget flere år på lejren. 

Lene har desuden været aktiv i flere år i Sct. Michaels Skoleskak og Skakklubben Springeren i Kolding. Fra 2015-2017 var hun formand for Vejlekredsen i Dansk Skoleskak. Derudover har hun været med i DSU’s initiativ for udviklingen af pige- og kvindeskakken: QUEEN CHECK. Ligesom hun også har stået bag juniortræningssamlingerne i trekantsområdet. Endelig har Lene også spillet lidt klubskab på hyggeniveau.

Det er Lenes 7. år på lejren. De første år som en del af køkken-crewet. Derudover plejer hun at levere størstedelen af fotodokumentationen på lejren. Siden 2015 har hun været en del af arrangørgruppen af skaklejren.

Mikkel Clausen

Mikkel er 35 år og bor i Odense. Til daglig arbejder han som jurist i Miljø- og Fødevareministeriet. Mikkel er i år leder på lejren for 19. gang i træk.

Mikkel er den mest vindende holdspiller i dansk juniorskaks historie. Han har omkring 2000 i rating og spiller i Nørre Åby Skakklub.

Mikkel har efter eget udsagn aldrig lavet en fejl i simultan-skak; men deltagere og andre ledere er ikke helt enige. Til gengæld er der ikke tvivl om, at han er ekspert i straffesparkskonkurrencer og en af verdens dygtigste og mest rutinerede rundbolddommere.


Lederne

 

 

 

 

 


Køkkenpersonalet

 

 

 

 

 

Guldsponsor

Sølvsponsor