En strålende tirsdag

Vi vågnede alle op til en dejlig solskinsdag, friske til endnu mere skak og sjove oplevelser. Ligesom mandag blev der kørt teori mellem 9.00-10.00, og derefter fortsatte lejrturneringen med 3 nye runder. Vi opdaterer løbende resultaterne gennem ugen her. 🙂 Der bliver spillet på livet løs, og i F-gruppen lød det bl.a. sådan her: “Hvad rimer på HAT?” … og så blev der sat skakMAT lige bagefter.

Billede fra C-gruppen under lejrturneringen i dag.

I gruppe B har vi nu to spidskandidater: Philip Uhre Knudsen og Emil Skovgaard – men alt kan endnu ske! I gruppe C har Mikkel Vinh Løftgaard og Sebastian Ladegaard lagt sig i spidsen, og i D-gruppen er Shanne Hedegaard Jakobsen trukket fra sine modstandere med ½ point. I E-gruppen fører Christian Derlich, også med et ½ point, mens F-gruppen nu ledes af Gustav Biel. Det bliver spændende at følge resultaterne i morgen.

Efter en omgang chili con carne til frokost, og masser af ros fra lederne, som kan se, at alle deltagere er gode til at dele med hinanden og ikke tage alle peanuts fra salatbaren selv(!), så startede teoriundervisningen op igen. Kl. 14.15 startede 2. runde af Skanderuplegene, hvor dagens særlige disciplin var floorball i hallen.

For at afgøre, hvem der skulle starte inde og ude i rundbold, skulle alle hold forsøge at have så få fødder på jorden som muligt. Det gav anledning til mange kreative stillinger, og forsøgene kan bl.a. ses i dagens galleri her. I gul gruppe fører “Vi slår jer en passant” med hele 4 point ned til næste hold (en passant betyder “i forbifarten” på fransk og er et skakudtryk). Den blå gruppe føres af “Paulius” med et lille forspring over “Skakstriberne”. Vi må se, hvad dagen i morgen byder på!

For dem som ikke kunne få nok floorball, så har der også været floorball i eftermiddag som dagens frivillige aktivitet, ligesom der har været mulighed for at udfordre sig selv med lidt yoga! De fleste nyder stadig også at spille masser af bordtennis og fodbold – især da vejret har været så dejligt. Det har vores dygtige køkkendamer også nydt godt af, da de holdt siesta efter frokost…

Aftenens aktivitet har været babyskak, hvor hvert team blev inddelt på blandede hold på tværs af teorigrupperne. Alle spillede sammen to og to, og hver gang hvid tager en sort brik, så giver man den slagne brik til sin makker, der så kan bruge sit træk på at sætte brikken ind på sit eget bræt. Det er en meget populær disciplin, og selvom vi startede med 48 par, så kunne der kun være ét vinderhold. Der var 12 gruppevindere og 4 “lucky losers”, og så startede den spændende finaleturnering, som startede med 16-delsfinalerne. Se skemaet her.

Især var der en drabelig semifinale mellem Casper Yukun Liu og Liva Buddha Jensen vs. Emil Skovgaard og Andreas Brauner Nielsen. Efter en heldig lodtrækning kom team Emil-Andreas videre, og titlen som babymestre skulle vindes mod Nikolaj Mejlvang og Andrea Kongskov. Efter endnu en spændende kamp, endte finalen med et stort tillykke til team Emil-Andreas! 😀

Årets babymestre (Emil til venstre og Andreas til højre)
Også et stort tillykke til nr. 2! (Nikolaj og Andrea)


Bookmark permalink.

Leave a Reply