Tak for i år – vi ses igen næste år!

Efter den værste søvnmangel er indhentet, er det blevet tid til at sige TAK for i år. Endnu engang har det været en forrygende lejr – med timevis af skak, fodbold, rundbold, skøre aktiviteter og masser af latter og smil. Det er næsten vemodigt, at man ikke skal stå op til den daglige lejrstemning, men vi håber at årets deltagere sætter kryds i kalenderen til næste år, hvor skaklejren formentlig også afholdes i uge 28 på Skanderup Efterskole. 

 

 

I år kunne lederne bryste sig af, at være ret suværene til den traditionsrige fodbolddyst på lejrens næstsidste dag – men det var også kun fordi, der var hentet forstærkning ind fra køkkencrewet, hvor Steffen, Oskar og Jeppe hævede niveauet betragteligt hos lederne.

 

 

 

 

 

Til gengæld kunne deltagerne hjælpe en Danmarksmester og en Stormester med at blive vasket ordentlig til dagens aktivitet – en god måde at slutte Skanderuplegene af på. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets vindere af Skanderuplegene blev – ligesom verdensmestrene i fodbold – FRANKRIG – stort tillykke til dem – og stort tillykke til alle vinderne af lynskak, kykskak, babyskak, simultan, orienteringsløbet og de mange andre præmier og diplomer, der blev uddelt på lejrens sidste dag. Her skal lyde en stor tak til Quality Chess for sponsorering af en række af de flotte præmier!

Tilbage er blot at ønske ALLE en rigtig god sommer – vi ses næste år på DANMARKS BEDSTE SKAKLEJR!

 

 

 

Bookmark permalink.

2 Svar til Tak for i år – vi ses igen næste år!

  1. Erik Elmer Rasmussen siger

    Det er os som takker!!
    Tak til alle lederne og hjælperne for endnu en fantastisk skaksommerlejr. Igen i år har mine børn haft en super uge med skak, sport, leg og hyggestunder. En sommerbegivenhed som de ser frem til længe før og som de savner længe efter!!
    Tak fordi I gør det muligt med Jeres store arbejde, fantastiske humør og imødekommenhed!!

  2. Carsten Cederholm siger

    Hvornår starter tilmeldingen for 2019?

Skriv et svar