SKAKSOMMERLEJR 2018 – en god åbning på sommerferie

Så er vi klar med nyt om årets skaksommerlejr. I år med lidt ændringer, men også med masser af de eftertragtede traditioner og så vender vi iøvrigt tilbage til Skanderup Efterskole. 

Tid og sted:
Fra søndag d. 8. juli til lørdag d. 14. juli afholdes der endnu engang en uforglemmelig skaksommerlejr. I år er vi rykket tilbage til Skanderup Efterskole, som ligger i skønne omgivelser lidt uden for Kolding.

Deltagere:
Lejren er for alle skakspillere, øvet som helt nybegynder, mellem 8 og 20 år (dog er der mulighed for 1-2 ‘wildcards’ til elitegruppen, såfremt du er en smule ældre).

Vi lægger stor vægt på, at alle deltager på hele lejren – også den sidste dag, hvor der uddeles præmier og de eftertragtede priser. Det har således afgørende betydning for vores fremtidige muligheder for at opretholde lejren i de nuværende rammer og form, at alle bidrager til den fælles rengøring til sidst.

Program:
Programmet indeholder som sædvanlig et stort udbud af aktiviteter, fra fodbold og lejrturnering til undervisning og kykskak, og en af lejrens sidste dage afholder vi som noget nyt en fed skakfest i stedet for den sædvanlige tur i en forlystelsespark.

Skaklige profiler:
Som sædvanlig har lejren en række skaklige profiler med, der i løbet af ugen vil dele ud af deres store viden, og give prøver på deres evner – også på fodboldbanen.

Tilmelding:
Tilmeldingen åbnes d. 1. februar kl. 18.00 her på hjemmesiden, hvor der også er nærmere info omkring betaling og deadlines.

Du kan desuden følge med i deltagerlisten for at se, hvem der allerede har tilmeldt sig.

Deadline for tilmelding og betaling: 15. juni. (men pladserne plejer at være booket længe inde)

Bemærk: Det er tidspunktet for, hvornår betalingen er modtaget og registreret hos os, der afgør rækkefølgen i tilfælde af venteliste.

Ved annullering af deltagelse efter d. 1. april fratrækkes der 200 kr. i gebyr.
Ved annullering af deltagelse efter d. 15. juni fratrækkes halvdelen af beløbet i gebyr.
Ved annullering af deltagelse efter d. 26. juni fratrækkes hele beløbet i gebyr.

Skaklejren har plads til max. 110 deltagere. Herefter er det muligt at komme på en venteliste.

Pris: 1700 kr.
Der gives søskenderabat, således at nr. 2 sparer 300 kr., nr. 3 sparer 600 kr.

Overnatning og forplejning:
Man bor på to- tre- eller firemands værelser og der vil blive sørget for en varieret, lækker og sund bespisning!

Medbring:
Lagen og sovepose/dyne, sportstøj, håndklæde, toiletsager, lommepenge, skriveredskaber og godt humør.

Under lejren vil hjemmesiden dagligt blive opdateret med billeder, videoer, resultater og beretninger om stort og småt fra Danmarks bedste skaklejr!

Bookmark permalink.

2 Svar til SKAKSOMMERLEJR 2018 – en god åbning på sommerferie

 1. jes Knudsen siger

  Hej. Hvordan er aldersfordelingen for deltagere. Vi har en dreng på 8 år, som vi overvejer at tilmelde, men hvor mange deltagere plejer i at have i alderen 8 til 10 år feks.
  Mvh Jes.

  • Mikkel Clausen siger

   Hej Jes
   Tak for dit spørgsmål. Du må undskylde det sene svar.
   På deltagerlisten kan man se deltagernes fødselsår (og gennemsnitsalderen på tilmeldte). Jeg vil tro, at der er omkring 10, som er 10 år eller yngre og det plejer at være meget normalt.
   Vi er meget stolte af den tradition og kultur, som vi har på lejren, hvor de ældre deltagere er fremragende til tage hensyn til de yngre.
   Med venlig hilsen
   Mikkel

Skriv et svar