Kykskakmester 2018

Så kom der hul igennem – og hjemmesiden er oppe at køre igen. Det er nu også muligt at følge med i de løbende resultater lige fra lyn, lejrturnering og Skanderuplegene. 

Mandag var dagen, hvor lejren for alvor gik i gang med både teoriundervisning, lejrturnering og ikke mindst de traditionsrige Skanderuplege, der i år bærer præg af det igangværende VM i fodbold. 

Men mandag var også dagen, hvor årets kykskakmester skulle findes. Gennem 6 runder, hvor der både blev drysset med englestøv og helvedes flammer, og hvor alle partier blev ledsaget af et udsøgt repertoire af særlig udvalgte musikstykker, var stemningen sat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der blev kæmpet indædt for vejen fra helvede til himmel, og var man så heldig – eller dygtig – at ramme øverste etage, var der også mulighed for at sætte modstanderen mat i takt med “Himmelhunden”. 

De fleste spillere gik efter højderne, men Alexander Le Besque havde muligvis misforstået – eller glemt – hvad det gik ud på – og med 0 ud af 6 insisterede han på at holde varmen i afgrundens dyb. Nogle ledere var af den overbevisning, at det skyldtes et håb om en ekstra runde, så han kunne opnå titlen som agent 007. Eller også var det bare fordi, at Alexander godt kan lide at høre Sys Bjerre og Medina 🙂
På vej og – eller måske rettere ned til helvede var det også muligt at få en omgang AC/DC Highway to hell. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men uanset vejen og musikken, så kunne vi efter en hæsblæsende finale kåre Jakob Kindt som ny kykskakmester efter en finalesejr over Andrea Kongskov. STORT TILLYKKE til Jakob!


 

Bookmark permalink.

Skriv et svar