Djurs Sommerland og ledersimultan

Torsdag var vi nået til et af ugens helt store højdepunkter: Djurs Sommerland. Dagen som rigtig mange deltagere havde glædet sig til. Kl. 8.45 var alle klar til at få taget det obligatoriske fællesfotos foran skolen inden to propfyldte busser trillede mod Djurs Sommerland.

Mange havde set frem til den nye aktivitet Dragekongen, men også gamle kendinge som Juvelen og Rio Grande var selvfølgelig populære. Vejret var strålende og den bagende sol medførte lange køer foran isboderne – nogle få var også lige et smut forbi badelandet – om det var for at køle ned eller det ganske enkelt var ugens bad, forblev uvist. Traditionen tro blev der selvfølgelig også spillet en masse skak på det fælles samlings- og mødested 🙂

Om aftenen stod den på simultanskak mod lederne. I år havde vi ændret en anelse i konceptet, hvilket betød at de to elitetrænere joinede resten af ledercrewet i kampen mod de dygtige elever.

 

 

 

 

 

Igen i år var lederne overlegne og allerede efter få minutter bragte de sig i front. Med teknisk snilde, fantastiske kombinationer, sublime åbninger, hurtige ben og bare tæer sikrede lederne sig en storsejr på 76 point mod 30 point i kampen mod de talentfulde børn.

 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.