Skolen er indtaget!

IMG_20140628_171049Arrangørcrewet er ankommet, og har – som den opmærksomme læser vil bemærke ud fra billedet – fået overdraget nøgler, og er allerede godt i gang med de sidste forberedelser! Vi har fx testet både hængekøjer og sofaer, men besluttet at én test slet ikke er nok, så vi får travlt, når nu storskærmen også skal afprøves et par gange inden i morgen. Vejrudsigten har desværre ikke set alt for god ud på det seneste, men efter en fælles indsats, hvor undertegnede fx kastede sig ud i et åbent skybrud og midlertidigt ofrede mobilen til vejrguderne, er der nu klar bedring at spore. Det skulle have stået ned i stænger i dag, men lige nu skinner solen, og kommer der lidt sommerregn i løbet af ugen, tager vi det med.

Vi synes desuden det er værd at nævne, at crewet er blevet opgraderet, eftersom vi har udskiftet en jævn IM’er med en rigtig stærk (GM)’er. Glud har nemlig just lavet sin sidste norm i Norge, så selvom den officielle udnævnelse endnu mangler, er titlen helt sikkert i hus. STORT tillykke! Og således 3 GM’ere i crewet i år, det er vist ikke set før på lejren!

Der er nu 8 forældre der har meldt sig under fanerne, til at hjælpe med at styre rengøringen, så der er udsigt til at det kan sætte en helt ny standard! Et par stykker mere, og det er helt perfekt.

Endelig vil jeg lige gøre opmærksom på, at fællesrejsen nordfra bliver med afgang fra Aalborg kl. 12:30 (Århus 14:17) fremfor 11:48. Jeg havde ikke bemærket, at DSB havde valgt en anden afgang end den efterspurgte.

Glæd jer til i morgen – det gør vi!

Bookmark permalink.

Et Svar til Skolen er indtaget!

  1. Allan Stig Rasmussen siger

    …og så ramte vi de 10 forældrehjælpere, hurra!

Skriv et svar