Nyt logo og 107 deltagere

Tiden flyver, og lige om lidt er der skaksommerlejr igen! Der er masser at glæde sig til – og en del af crewet kan dårligt vente, så vi “tyvstarter” ligefrem lejren på næste lørdag. 🙂 Onde tunger vil måske påstå, at det er fordi vi er så gamle, at vi skal bruge ekstra tid på at lære at finde rundt på skolen. Pfft, bare vent og se, hvordan det faktisk er alle deltagerne der vil miste stedsansen, når crewet skruer op for sambabolden i fredagens fobålkampe.

Logo-farveVi har over det sidste stykke tid fået udviklet et nyt logo, i samarbejde med Mette H, der er en dygtig professionel designer. Resultatet ses til højre, og vi synes selv det er blevet rigtig nice! Det er meget detaljeret, men skal også først og fremmest bruges i en sort/hvid-udgave på bl.a. årets t-shirt. Hvad synes I om det? Stem ude til højre!

Der er foreløbig 4 forældre tilmeldt slutrengøringen, og det er vi rigtig glade for – men håber samtidig at flere vil melde sig på banen, for der er gerne en smule underskud på rengøringsforståelsesbalancen, og det er så meget nemmere at løfte i flok. Der vil naturligvis være kaffe, morgenmad og frokost ad libitum, og omkring 100 dejlige deltagere der vil have gavn af et par gode råd. 🙂

Selvom vi havde besluttet at sætte grænsen ved 104 deltagere, blev vi lidt blødsødne da der “kun” var tre tilbage på ventelisten, som ikke havde fået plads. Efter lidt drøftelser for og imod, indkvarteringstjek osv., besluttede vi derfor at gøre en undtagelse i år – og kun i år. Så nu hedder deltagerantallet 107, crewantallet 15, og forventningsfulde skakspillere velsagtens 122.
Hvis nogen er nødt til at smutte før tid, skal I forresten huske at give os besked derom hurtigst muligt.

Der er købt billetter til fællesrejse. Hvis man gerne vil med, men ikke har nået at skrive sig op til det, kan man selv kontakte DSB og prøve at få pladser i samme vogne. Tjek transportsiden for nærmere info.

Vi ses til en fed skaksommerlejr på Skanderup Efterskole om en god uges tid!

Bookmark permalink.

Skriv et svar