Fredag

Eftersom vi ønskede at give deltagerne mulighed for at se aftenens kvartfinaler i VM i fodbold, blev programmet ændret. Det betød, at vi allerede om formiddagen afviklede finalerne i Sommerlegene. Derpå fulgte lederfodbold og lejrturnering. På den måde kom der tid til at se fodbold kl. 18 (Tyskland-Frankrig), hvorefter den afsluttende teorilektion/simultan i grupperne fulgte, og til sidst den resterende kvartfinale: Brasilien-Colombia.

Sommerlegene havde sine finaler i dag. Det var Tyskland mod Colombia, der var den mest spændende af kampene, eftersom det gjaldt mesterskabet.

Lederfodbold gik samt det plejer.. Eleverne fik store tæv og kampmæssigt endte den overlegne sjer med 5-2 i kampe til lederne. Voldsomt! – og derfor behøver vi heller ikke dvæle ved, at en af kampene blev tabt 8-0, når bare lederne vandt samlet…

Efter lederfodbolden var der lejrturnering, og det blev til en spændende afslutning. I A-gruppen vandt Villads med en sikker afslutning med 1½/2. Dermed nåede han op på 6,5 point/8. Favoritten Troels Bækgaard blev 2’er med 5,5 point. Mihai og og Ellen delte 3. pladsen, begge med 5 point.

I B-gruppen tog Mikkel stikket sikkert hjem med 1½/2 og vandt dermed gruppen med 6½/8. På de efterfølgende pladsen kom Adam og Jacob med 5,5/8. Hele tre spillere opnåede 5 point, men her havde Johan bedst korrektion foran henholdsvis Viktor og Emmet.

C-gruppen fik som ventet Michael og Sanchiro som vindere med 6,5/9. Dernæst fulgte de to søskende Hedelykke samt Philip Frost med 6 point.

D-gruppen blev vundet af Anders Frederiksen med 6,5/8. Mia og Viktor blev 2’ere med 5,5 point. Der var meget kamp om 4. pladsen, hvor hele 4 deltagere delte med 5 point: Martin, Marcus, Mikala og Simon.

E-gruppen var den eneste gruppe, som spillede alle-mod-alle, dvs. 17 runder. Svante Ellemand vandt gruppen med 14,5/17. Christian Frambøl blev 2’er med 14 point. Disse to delte indbyrdes i sidste runde. Morten Iversen snuppede tredjepladsen med 13 point. Valdemark, Marius og Olav blev 4, 5 og 6 med henholdsvis 12,5; 12; og 11 point.

Dermed blev det sidste aften på lejren, og vi går mod mere normale sommerferietilstande i morgen, efter rengøring og præmieoverrækkelse. 10 forældre har været så venlige at tilbyde deres hjælp under rengøringen af skolen, hvilke vi sætter stor pris på! Forældre er også velkomne under præmieoverrækkelsen om eftermiddagen inden afgang.

Bookmark permalink.

Skriv et svar